دیپ سس بیشتر با نام ظرف غذایی متشکل از سس یا ماست یا خامه میشناسند.
آنها با مواد غذایی یا ادویهجات مختلفی ترکیب و مزهدار میشوند.
سپس به همراه سیب زمینی، چیپس، کراکر، نان و مواردی از این قبیل میل مینمایند.
دیپ سس معمولا به عنوان غذای اصلی مصرف نمیشود و به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو میشود.
بطور عمده در بیشتر کشورهای جهان از ماست، خامه ترش، شیر، پنیر نرم و سس مایونز برای تهیه پایه انواع دیپها استفاده میشود.
اما روشهای بسیار متفاوتی در سراسر جهان نیز برای تهیه انواع دیپ سس وجود دارد.
نان های مختلف که همگی خشک و ترد هستند برای این منظور استفاده میشوند مثل پیتا حتی نان سوخاری و یا نان باگت.
شما می توانید لواش و یا تافتون را به شکل مثلثی برش زده و در کنار دیپ سس سرو کنید.
یا حتی چیپس های طعم دار که در سینما دیده اید.
افرادی که در رژیم هستند از دیپ سس های کم کالری مثل ماست به عنوان یک وعده غذایی می توانند استفاده کنند.
دیپ هوموس و سالسا برای نان پیتزا هم عالی هست حتما امتحان کنید.